26 april 2023

Wandelvoetbalclub Vierlingsbeek

De ontmoeting tussen wandelvoetbalclub Vierlingsbeek en wandelvoetbalclub Old Stars uit Maastricht stond vrijdag 21 april op de agenda.
Rond 9.00 uur vertrok de bus met voetballers en supporters richting voetbalstadion De Geusselt in Maastricht. “Daar werden we in de kantine ontvangen met koffie/thee en natuurlijk de Limburgse vlaai”. Door leden van Old Stars was een mooie stadswandeling georganiseerd en in groepen verkenden we het oude gedeelte van Maastricht. Ook ontbrak een vragenlijst niet, waarvan de antwoorden te vinden waren tijdens de wandeling. Na een overheerlijke lunch was het tijd waarvoor we waren gekomen: twee partijtjes van wandelvoetbal Vierlingsbeek tegen Old Stars Maastricht.”
Na een gezamenlijke warming-up werd er sportief tegen elkaar gevoetbald, maar bleken de Maastrichtenaren net wat sterker, vervolgt Van Bree. “Toch ging iedereen met een goed gevoel het veld af en werd er in de kantine tijdens de derde helft nagekaart. De Old Stars werden bedankt voor de ontvangst en de goede organisatie van die dag. Bij terugkomst in Vierlingsbeek stond een barbecue klaar en de dag werd afgesloten met een gezellig samenzijn. Deze uitwisseling is voor herhaling vatbaar en Old Stars uit Maastricht zullen we zeker een keer uitnodigen om in Vierlingsbeek te komen wandelvoetballen.”