27 juli 2022

Nieuwsbrief Juli 2022

                                                                               

KIENDATA

 

Er wordt gekiend op 12 en 26 augustus in gemeenschapshuis Joffershof.  Aanvang 13.45 uur

 

BEZOEK KEVELAER

 

Op donderdag 25 augustus gaan we, na drie jaar, op de fiets of met de auto weer naar Kevelaer, een fietstocht van 45 kilometer. De fietsers komen om 10.30 uur bij elkaar op de parkeerplaats tussen de Kerk en de basisschool. Ook de KBO leden van Vortum-Mullem en Maashees sluiten zich bij ons aan.

Iedereen ontvangt een veiligheidshesje van de KBO. Dit hesje wordt op het einde van de tocht weer ingeleverd. Om 12.00 uur gaan we genieten van een ouderwetse boerenlunch bij het Bauerncafé in Wemb. Daarna hervatten we de fietstocht naar Kevelaer. Bij de Basiliek aldaar steken we een kaarsje aan voor alle leden van de KBO, die gedurende de laatste drie jaar zijn overleden. Na deze plechtige bijeenkomst heeft iedereen een uurtje tijd voor zichzelf in en/of rond de Basiliek. Om 15.30 uur vertrekken we en via het Reindersmeer komen we terecht op een terras aan het Leukermeer. Daar bestaat de mogelijkheid om op eigen kosten iets te drinken of een ijsje te nuttigen. Daarna rest ons het laatste stukje van de fietstocht naar Vierlingsbeek.

De kosten van de oversteken van de Maas met het veerpont en een deel van de boerenlunch worden door de KBO betaald! De kosten van lunch zijn € 12,00 per persoon.

Ook is er de mogelijkheid om met de auto naar Wemb/Kevelaer te gaan! De kosten voor de boerenlunch en de vergoeding voor de auto zijn eveneens € 12,00 per persoon. Het vertrek met de auto is om 11.15 uur vanaf Joffershof. Onderstaande strook + de kosten van de boerenlunch, € 12,00 per persoon, gaarne vóór donderdag 18 augustus in een envelop in de brievenbus bij Jos van Boekel, Hulder 6

.

 

SAMEN ETEN

 

Het eerstvolgende Samen Eten vindt plaats op woensdag 31 augustus om 17.00 uur in    Plein 27 (gemeenschapshuis Maashees) te Maashees.

De kosten voor Samen eten  bedraagt  € 18,- per persoon.

Aanmelden kan t/m 23 augustus  door inlevering van onderstaande strook en contante betaling van € 18,00 per persoon in een envelop bij Joke Frederix, Luciastraat 16

 

 

 

KBO VIERLINGSBEEK/GROENINGEN

 

Deelname Fietstocht naar Kevelaer donderdag 25 augustus 2022

 

Naam/namen: …………………………………………telefoonnummer  …………………………..

 

Ik ga met de  fiets  /  auto             (doorstrepen wat niet van toepassing is)

 

Inleveren vóór donderdag 18 augustus bij Jos van Boekel, Hulder 6, met contante betaling van de kosten van € 12,00 p.p. (in een envelop) 

 

 

 

KBO VIERLINGSBEEK/GROENINGEN

Deelname Samen eten bij Plein 27 te Maashees op woensdag 31 augustus 2022

 

Naam: ………………………………………… telefoon: ……………… aantal personen: ……….

 

Inleveren t/m 23 augustus  bij Joke Frederix, Luciastraat 16  met contante betaling van de kosten € 18,00 per persoon. (in een envelop).

 

 

 

KBO Vierlingsbeek/Groeningen nodigt iedereen van 50 jaar en ouder uit voor het

kermismatinee 2022

 

_______________________________________________

 

 

KBO VIERLINGSBEEK/GROENINGEN

WENST IEDEREEN  EEN MOOIE EN ZONNIGE ZOMER.