18 mei 2021

Wandelvoetballers mogen weer…

WE MOGEN WEER!
Onze aftrap voor Wandelvoetbal Vierlingsbeek is op dinsdag 25 mei om 10.00 uur op Sportpark Soetendaal. Ik hoop, dat ik iedereen een goede gezondheid daar weer mag verwelkomen. Maar doe eerst voor jezelf een gezondheidscheck! Ben je verkouden of heb je koorts, blijf dan thuis. Helaas, het is niet anders!!
We mogen dus weer trainen, maar 1,5 meter afstand houden voor en tijdens de training is verplicht. Houd daar voor jezelf maar zeker voor de ander rekening mee. We beginnen met een gezamenlijke, uitgebreide warming up, daarna volgt een training met en zonder bal o.l.v. Willy van den Bogaard. De training is tot 11.30 uur. Daarna drinken we op de tribune van Volharding zittend een kop koffie/thee met iets lekkers! Laat via de app weten of jij al dan niet aanwezig bent volgende week dinsdag. Er moet een namelijk aanwezigheidsregistratie gedaan worden.
Ik hoop jullie allen weer in goede gezondheid volgende week te zien.

Met sportgroeten van Jos van Boekel.

P.s. Om in de stemming te komen zie DIT FILMPJE