18 augustus 2020

Nieuwsbrief Aug. 2020

Klik op de link hieronder…

Nieuwsbrief augustus 2020

Werkgroep “Zorg nu en later” Vierlingsbeek en Groeningen

De werkgroep heeft naar aanleiding van de laatste enquête binnen Vierlingsbeek en Groeningen twee hoofdgroepen verder uitgewerkt.

  • Vrijwilligers
  • Opstarten van een inloop

De commissie ”vrijwilligers” heeft binnenkort een gesprek met de aangemelde vrijwilligers en gaan dan verder de lijnen en mogelijkheden uitzetten

De commissie “opstarten van een inloop” hebben binnen de Joffershof gekeken naar wat mogelijkheden en gesprekken gehad over de eventuele dagdelen.

Wie kan er allemaal naar de inloop: Iedereen die behoefte heeft aan wat gezelligheid, zoals een kop koffie/thee drinken, wat bij buurten over de Beks/Gruuningse politiek of bijvoorbeeld wat gezelschapsspelen doen. Alles geheel vrijblijvend en laagdrempelig: alles mag, niets moet.

Ook kan gedacht worden aan samen koken, wanneer er hier belangstelling voor bestaat. Samen voorbereiden en eten met een bepaald thema.

Om te bekijken of hier werkelijk behoefte aan is, zou de werkgroep graag weten of er personen zijn die hier gebruik van willen maken.

Voor diegene die interesse hebben, vragen wij of jullie onderstaande strook willen invullen en voor 7 september a.s. willen inleveren bij:

Ellie Prins, Groeningsestraat 35, Groeningen

of

Rini Peters, Luciastraat 1, Vierlingsbeek

Dhr./mevr ………………………….…………..

Adres……………………………………………….

Telefoon…………………………………………..

hebben wel belangstelling bij een eventuele opstart van een inloop binnen de Joffershof.

Eventuele ideeën: …………………………………………………..

Aantal dagdelen………………………………………………………

________________________________________________________________