29 mei 2020

Rozen voor de helden van de plus

VIERLINGSBEEK | Vrijdagmorgen 29 mei ontving ieder personeelslid van de PLUS supermarkt te Vierlingsbeek een prachtige bos rozen. Gedurende de hele coronacrisis, welke nog voor onbekende tijd blijft doorwoekeren in ons land, mogen ook de supermarktmedewerkers weleens bedankt worden. “Ze blijven altijd vriendelijk, wijzen je weg als je iets moet hebben, en proberen toch steeds de afstand van 1,5 meter aan te houden .” Maar wie de 70 bossen bloemen gegeven heeft?

Het is 9:00 uur ’s ochtends, de supermarkt is al weer een uur open, wanneer iedere aanwezige medewerker naar buiten wordt geroepen. Op deze mooie morgen wordt het personeel even letterlijk én figuurlijk in het zonnetje gezet. Iedereen, van vakkenvuller tot kassamedewerker tot broodmeisje, krijgt buiten een prachtige bos rozen uitgereikt. Aan de bos een hartverwarmend kaartje:

“Dankzij jullie inzet kunnen wij allen boodschappen doen bij Plus Verbeeten Vierlingsbeek. GEWELDIG! Applaus en een warm hart waard. Aangeboden door 2 anonieme senioren uit de Merletgaarde die toch niet op vakantie gaan.”

Twee seniore dames uit de nabijgelegen woongroep hebben een groot deel van hun vakantiegeld beschikbaar gesteld om de medewerkers van de super te bedanken. “In deze Corona tijd wordt er alleen gedacht om de mensen met vitale beroepen in het zonnetje te zetten. Maar aan personeel in de winkels en supermarkten , en vooral de mensen op de werkvloer, wordt weinig of geen aandacht besteedt” aldus de anonieme dames. “Normaal wordt er aan de senioren gedacht. Maar nu is het is het andersom.”

Jan Spee, voorzitter van KBO Vierlingsbeek, mocht de bloemen aan het PLUS personeel overhandigen namens de dames.

Bron : www.vierlingsbeek-groeningen.nl