21 januari 2020

Wandelvoetbal nieuwe tenues

Dinsdag 21 januari 2020 was het dan zover. Een nieuwe mijlpaal binnen het wandelvoetbal in Vierlingsbeek… Wandelvoetbal Vierlingsbeek helemaal up-to-date in het nieuw!!

Het was al lang een wens binnen het wandelvoetbal: eigen herkenbare tenues aanschaffen om als geheel nog beter over te komen.

Op ieder toernooi werden we er mee geconfronteerd; tegenstanders in chique tenue, terwijl wij vaak met geleende spullen naar die toernooien gingen. Uiteraard niet verkeerd, maar wel een gemis.

Vaak keken we onze ogen uit naar de professionele clubs zoals VVV, Roda JC, NAC, RKC, welke we regelmatig op toernooien tegen kwamen. Strak in de trainingspakken met daar onder dezelfde shirts en broeken. MVV had zelfs tijdens ons laatste toernooi bij VVV een eigen spelersbus! En wij als Wandelvoetbal Vierlingsbeek wonnen op datzelfde toernooi van dat MVV.

Zou die mogelijkheid er voor ons kunnen liggen om met onze eigen shirts en broeken naar buiten te treden?

De koppen werden bij elkaar gestoken en naar mogelijkheden gekeken. Voor 25 personen shirts, broeken, kousen en eventueel trainingspakken aanschaffen, dat zou toch financieel beslist niet haalbaar zijn.

Gelukkig kwamen er toch mogelijkheden voor financiële ondersteuning o.a. door de actie van de Rabo ClubSupport, waardoor een flink gedeelte van het bedrag in het potje voor de shirts etc. gedaan kon worden.

Verder nog mogelijkheden?? Wie kunnen we benaderen? Met wie hebben we raakvlakken?

Met fysio van Dongen hadden we al wat lijntjes lopen met betrekking tot het bewegen en fysio voor de ouderen. Na een gesprek met Wouter stond hij beslist niet afwijzend tegen een eventueel sponsorschap en een mooi bedrag werd geschonken.

Ook met Perron 22 hadden we in het verleden ook een mooi contact door de T.V.-opname van Bed en Breakfest en ook Peter en Anneriet deden een mooie duit in het wandelvoetbalzakje.

Onze sponsor van de traininghesjes, Kampeerwinkel Vierlingsbeek, gaf een flinke, laatste duw.

De financiën werden bekeken en na een mooie bijdrage van de KBO werd groen licht gegeven voor de aanschaf van de tenues en ….trainingspakken!

Bij iedere deelnemer werden op een pasmorgen na de training de maten opgenomen. Geert Volleberg heeft de logo’s van de sponsors bekeken en bewerkt voor de opdruk op de shirts en broeken en de bestelling kon worden geplaatst!

Dinsdag 21 januari werd het complete tenue aan iedereen uitgereikt en op zondag 26 januari werd er voor en tijdens de wedstrijd tussen Olympia en Volharding aan het publiek getoond wat onze aanwinst was geworden.

Een lange wens ging in vervulling!

De bus kan nog even wachten….

In het menu “Meer foto’s” (Foto’s laatste activiteiten) staan meer foto’s van de uitreiking van de voetbal tenues.