1 september 2019

Kermismatinee

GESLAAGD KERMISMATINEE 2019

Dinsdag tijdens de kermis stroomt al vroeg, de gezellige zaal in Joffershof, voor het kermismatinee vol. Meer dan 120 personen bezoeken deze middag en hebben er zin in. “De Peelzwervers” laten de muzikale klanken horen en al vlug gaan de eerste voetjes van de vloer. Er wordt deze middag veel gedanst en ook oude dansen zien we voorbij komen, zoals de tango, Engelse wals, de Veleta en natuurlijk de gewone wals. Ook zijn een aantal bezoekers, die ons speciale dansen laten zien. Een gezellige kermismiddag, waar je kunt genieten van de muziek en ook een praatje kunt maken onder het genot van een drankje. Omdat de kermis dit jaar t/m dinsdag duurde, konden we ook genieten van de oliebollen van de kermis, aangeboden door de KBO. Een middag die ook volgend jaar voor herhaling vatbaar is.