8 november 2022

Vrijwilligersmiddag 5-11

KBO ZET VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE.

2 Huifkarren staan klaar bij gemeenschapshuis Joffershof om de vrijwilligers van KBO Vierlingsbeek/Groeningen op te halen voor een mooie middag.

Onze vrijwilligers staan steeds  voor de KBO klaar om de berichten voor de leden en het maandelijkse blad ONS bij de leden te bezorgen, de website te beheren en ook andere hand-en spandiensten.

Via een mooie route door Limburg en Duitsland worden we afgezet bij Bauerenhof Winthuis in Wemb. Daar staat een boerenlunch voor ons klaar, die iedereen zich goed laat smaken.

Na de lunch vertrekken we weer richting Vierlingsbeek via een mooie route. De heen- en terugreis wordt muzikaal begeleid door onze accordeonist Marius en er wordt vrolijk meegezongen. Tijdens de tocht moest men ook nog aan het werk met een puzzel betreffende gezegden. De oplossing was: Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.

Met 2 huifkarren op de pontveer en we zijn na een mooie tocht weer terug in Vierlingsbeek. Een gezellige, vrolijke  en verdiende middag met onze vrijwilligers.